75


75

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pensioneret sparekassefuldmægtig Henri Bøving, Sundbakken 28, Svendborg, fylder 75 år torsdag.

Henri Bøving begyndte i 1951 ved Landbosparekassen for Fyn i Odense og kom i midten af 1950-erne til Svendborg. Her blev han i 1964 udnævnt til fuldmægtig og i 1971 til leder af Bikubens Vestergade-afdeling, to år senere med titel af afdelingsbestyrer. Den post varetog han i 14 år, indtil afdelingen blev sammenlagt med Svendborg-afdelingens hovedkontor, hvor han fortsatte sit virke, til han i 1994 gik på pension - efter over 40 år i pengeverdenen.

I fritiden blev det til stor indsats som bestyrelslesformand for sommerteatret Rottefælden, som han var med til at rekonstruere, da den en overgang var i krise. Han har også været formand for Svendborg Amts Kunstforening og havde dermed det meste af æren for sikring af udstillingsbygningen i Vestergade.

Haveinteressen førte til en post i bestyrelsen for Østifternes Haveselskab.

Som udtryk for sin interesse for byens udseende har han været medlem af det såkaldte "facadeudvalg", der nøje følger restaureringsarbejder på ejendomme i den indre by.

For Henri Bøving har også hans otium været fuld af alsidig travlhed. Han har i flere år været næstformand for kommunens ældreråd og formand for ældregruppen i Område Vest.

I 1993 blev han formand for Ældre Sagen og havde ansvar for flere grupperejser til blandt andet Wien og Rom. Nu er det meste "noget, der var engang", og Bøving koncentrerer sig i hovedsagen om hus, hjem og familie.

75

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce