70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsformand for Dansk Amatørfiskerforening Vagn Gram, Kildetoften 1, Faaborg, fylder 70 år torsdag.

Vagn Gram er født i Tholstrup ved Fredericia, hvor han efter endt skolegang fik tjeneste ved et større landbrug. Efter soldatertiden flyttede han med sin kone Jytte til Velling ved Bryrup og startede få år efter sin mangeårige karriere i entreprenørbranchen.

Efter 12 år som konduktør hos Marius Pedersen A/S blev Vagn Gram i 1979 selvstændig som ejer af anlægsgartnerfirmaet Wad & Kortegaard A/S. I 1997 solgte han firmaet og fik derved mere tid til at pleje sin store interesse for sejlads og fiskeri.

Han var i mange år aktiv i Nyborg Motorbådsklub, og han havde i mere end 10 år hvervet som fast dommerbåd for Fyn Rundt-sejladsen.

Siden år 2001 har Vagn Gram været landsformand for Dansk Amatørfiskerforening. En travl og udfordrende formandspost, hvor han varetager de mere end 6.000 medlemmers interesser i forhold til reguleringen og udviklingen af fritidsfiskeriet. I hjembyen Faaborg er Vagn Gram en markant profil, der med ildhu og glæde engagerer sig i store arrangementer som Ø-havets dag, Blå Flag og Fyn Rundt med gamle træskibe.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce