70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forhenværende sygeplejerske Inge Jølck, Rosenvænget 49, Odense SV, fylder 70 år torsdag.

Inge Jølck er født i Assens, hvor faderen, Carl Alfred Sørensen, var bestyrer i Landbosparekassen. Hendes tidligste barndom var præget af, at han som aktiv modstandsmand måtte gå under jorden. Faderen vendte tilbage til familien på befrielsesdagen, og det blev hverdag igen. Familien boede i Faaborg, inden faren blev direktør for Sparekassen Fyn i Odense.

Efter endt skolegang var Inge Jølck på Ankerhus Husholdningsskole og i huset i England hos en familie, hun stadig har kontakt med.

Som færdiguddannet sygeplejerske blev hun ansat i blodbanken og herefter nogle år på afdelingen for hud- og kønssygdomme. Hun nåede at være på Odense Amts og Bys Sygehus, nu Odense Universitetshospital, i næsten 40 år, inden hun gik på pension som 58-årig.

Inge Jølck giftede sig i 1962 med ingeniør Poul Jølck. Ægteparret, der i 1966 fik sønnen Peter, byggede i begyndelsen af 1970'erne hus i den nye store udstykning i Dalum. I 1981 fik Inge og Poul Jølck af hendes tante mulighed for at købe den historiske ejendom "Karen Brahes Hus", kaldet Stenhuset, i Svanninge ved Faaborg.

I 1997 havde Inge Jølck den store sorg at miste sin mand efter flere års sygdom. Hun valgte derefter at flytte tilbage til Odense og bor nu igen i Dalum.

En stor del af sommerhalvåret bor Inge Jølck i sommerhuset ved Dinestrup Strand mellem Kerteminde og Nyborg, som hun har arvet efter sin mor. Hun har også rejst en del sammen med en veninde, blandt andet til Kina, USA, Chile og Påskeøen.

Inge Jølck er et sødt og hjertevarmt menneske, der holder meget af sin store vennekreds og ikke mindst familien. Barnebarnet Anders på tre år er en stor glæde i hendes liv.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce