70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Poul Hillbrandt, Temmeshave 7, Frøbjerg, Aarup, fylder 70 år søndag.

Poul Hillbrandt er født på Gummerup Linie på Vestfyn. Efter at have tjent på landet i nogle år kom han i lære som smed hos faren og blev udlært i 1960.

Senere arbejdede han i med smede- og montørjobs, til han i 1970 blev ansat hos en trappefabrikant.

Da denne virksomhed lukkede, begyndte Poul Hillbrandt for sig selv i sit fødehjem og flyttede senere til Temmeshave, hvor han etablerede en smedje i en ældre landejendom. Et lille skilt med teksten PH-trapper viser vej.

Poul Hillbrandt er en håndværker af den gamle skole og modstander af alt med edb. Den eneste "nymodens" hjælp er en regnemaskine med papirstrimmel. Efter tusindvis af trapper er han så rutineret, at det sidder i rygmarven. Hvis blot en kunde opgiver, hvor høj en trappe skal være, og hvilken drejning den skal have, laver han en tegning med trin og hældning, hvorefter han fremstiller trappen på værkstedet.

I en kort periode var han engageret i den lokale borgerforening, men arbejdet, der også er hans hobby, har altid fyldt meget i hans liv. Han har aldrig hængt i en klokkestreng, for der skal være tid til en snak med kunderne, og han kan stadig have nogle meget lange arbejdsdage.

Poul Hillbrandt har sat tusindvis af trapper op, og det er få steder i Danmark, han ikke har været. Efter mere end 30 år at have sat trapper op er han nu så småt begyndt at trappe ned.

Han og hustruen Birgit tager hver sommer på campingture eller nyder deres usædvanligt smukke og velholdte have. Børn og børnebørn bor alle på Fyn, og to af sønnerne er gået i farens fodspor.

Åbent hus lørdag den 17. november kl. 10-14.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce