70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elektriker Erik Langkilde, Klintemarken 27, Svendborg, fylder 70 år i morgen.

Erik Langkilde, der er født og opvokset i Svendborg, blev som ung uddannet som elektriker i det daværende firma N. Due Pedersen & Krüger på Gåsetorvet. Efter 10 måneder ved installatør Otto R. Thomsen vendte han tilbage til uddannelsesstedet og løste i en periode specielt el-opgaver på Halbergs Fabrikker.

I 1967 fik Erik Langkilde fast arbejde på el-værkstedet ved Fyens Andels Foderstofforretning i Svendborg, hvor det blev til 33 års virke, inden han i 2000 gik på pension. Fra 1983 var han medarbejderrepræsentant i FAF’s repræsentantskab.

Livet igennem har Erik Langkilde holdt sig i fin form ved sportsaktiviteter, som ung blandt andet som aktiv roer og instruktør.

For godt et halvt hundrede år siden var han medstifter af basketball-klubben, hvor hans søn nu har afløst ham som aktiv spiller. Selv spiller Erik Langkilde stadig badminton, i øvrigt sammen med en mangeårig kollega.

Der bliver også tid til at bowle, passe den fine have i kolonien Margrethelund samt til arbejdet som medlem af bestyrelse og repræsentantskab i Klintemarkens beboerforening.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce