70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pensionist Marie Kallehauge, Ny Stenderupvej 11, Broby, fylder 70 år i dag.

Marie og hendes mand Karl har sammen drevet landbrug i Gl. Stenderup i 39 år. Her arbejdede hun som ligestillet medarbejdende hustru.

Hun er en utrolig aktiv kvinde med en lang række tillidsposter bag sig. Hun har bl.a. siddet i Broby kommunalbestyrelse fra 1986 og indtil kommunesammenlægningen i 2005. Hun har været formand for Fåborg Hovedkreds Husholdningsudvalg, Fynske Husmandsforeningers Husholdningsudvalg.

I 1978 blev hun formand for Lokalhistorisk forening i Broby (og er det stadig), et sted hvor hun har lagt en masse tid og arbejde, hun er forfatter/medforfatter til en lang række bøger film er det også blevet til, som lokalhistorisk forening har udgivet. Her kan bl.a. nævnes: Filmen om Broby kommune med mange optagelser fra hverdagslivet i Broby. Bøgerne "Arbejdsliv i Broby", "Broby med Posten", "Sandholts Lyndelse, landsbyen med sammenhold og styrke".

Bog nr. 2 om Sandholts Lyndelse udkommer ultimo november. Her kan det bl.a. nævnes, at Marie Kallehauge selv har redigeret de 195 billeder, der er i bogen.

Et af de nyere projekter hun har kastet sig over, er at undervise på Datastuen for ældre, som er et tilbud fra Ældremobiliseringen. Hun er også formand for grundejerforeningen "Klintebakken" og medstifter af Ny Stenderup beboerforening. Hun underviser endvidere i slægtsforskning.

Øhavsstien skal også gennemtraves. Der er kun 191 km. tilbage af de 280 km. ruten er.

Marie er en meget aktiv petanquespiller. Hun siger, at der ikke spilles for sjov, men det skal være sjovt at spille. Marie og Karl Kallehauge kan fejre guldbryllup samme dag, som fruen fylder 70.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce