70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Civiløkonom, statsautoriseret ejendomsmægler og valuar Jørn Fich-Olsen, Halfdansvej 11, Thurø, fylder 70 år søndag.

Selv om Fich-Olsen har nedtonet sin aktivitet i erhvervslivet, arbejder han stadig dagligt i sit firma Fich Projektformidling, blandt andet når det gælder formidling af større ejendomssalg.

Hans store og mangeårige politiske indsats for Det konservative Folkeparti blev for snart to år siden neddroslet, da han efter mange år sagde farvel til posten som formand i Svendborg-Langelands kredsen, tillige som redaktør af det lille konservative blad "Kreds Nyt". Beslutningerne har betydet mere tid på hjemmefronten, herunder hyppigere besøg hos børn og børnebørn samt ture ud i den sydfynske natur.

Jørn Fich-Olsen, der er født i Odense, blev efter Højere Handelseksamen eksportmedarbejder på Københavns Pektinfabrik. Efter et år i American Express i Paris fulgte fra 1963 syv år i byggefirmaet Jens P. Koch & Co. A/S, Odense, først som indkøbschef, senere direktionssekretær.

Senere blev det til 22 år som medejer af det sydfynske byggefirma Hundstrup Huse A/S, og 1983-1989 var han afdelingsleder, siden projektchef i entreprenørfirmaet Hans Jørgensen & Søn A/S, Svendborg.

Efter eksamen som statsautoriseret ejendomsmægler og valuar i 1989 er det blevet til mange travle landsdækkende opgaver i eget firma med vurdering, udlejning og salg.

Jørn Fich-Olsen har tidligere også undervist i indkøb på merconom-studiet i Odense. I Svendborg har han været formand for Junior Chamber, i bestyrelsen for Svendborg Erhvervsområde NØ og medlem af repræsentantskabet for Svendborg Erhvervsråd.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce