70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kai Østberg, Kukkervænget 46, Thurø, fylder 70 år tirsdag.

Kai Østbergs navn er uløseligt knyttet til golfspillet, hvor han i mange år har været både aktiv spiller og formidler af golf-relaterede produkter.

Som ung var en ganske anden livsbane udstukket for Kai Østberg, der valgte at følge i sine forældres fodspor som frisør. Efter endt uddannelse i København drog han til Göteborg, hvor han traf frisøren Barbro, der blev hans hustru. Efter seks år i det svenske og en afstikker til Mallorca med kam og saks vendte han tilbage til fødebyen Svendborg og overtog forældrenes frisørsalon i Klostergården.

Her virkede Kai Østberg, indtil han i 1980 besluttede sig for på Svendborg Handelsskole at læse til merkonom i marketing og reklame. I en periode var han importør af sko fra sin bror Leifs firma i USA. Med base i Svendborg leverede han skoene til forhandlere over store dele af Europa, men i 1986 blev der igen skiftet spor.

En overgang importerede han glasmontrer fra Italien men startede så i midten af 1990'erne i Odense den beskedne golfforretning, der under hans dynamiske ledelse og med navnet Pro Golf Scandinavia hurtigt udviklede sig til en af Danmarks største i branchen.

Her spillede han med indtil for få år siden, men golfspillet som sådan har han ikke opgivet - nu er der for alvor blevet tid dertil.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce