70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Entreprenør, ingeniør Ove Engstrøm, Skolebakken 16, Ollerup, fylder 70 år fredag.

Ove Engstrøm blev uddannet tømrer i Ulbølle og få år senere dimitterede han fra Odense Teknikum som ingeniør med husbygning som speciale.

Militærtjenesten sluttede med rang af premierløjtnant, og i 1966 begyndte han en murer-karriere som konduktør. Efter 15 år blev han i 1981 selvstændig i byggebranchen.

Siden da gik det stærkt, og Ove Engstrøms firma har været overladt talrige større og mindre byggeprojekter, primært, men ikke udelukkende i det sydfynske, og ofte med offentlige institutioner eller erhvervsbyggeri som det væsentlige. Nu står sønnen Villads ved roret - men stadig med senior i baghånden.

I flere år har Ove Engstrøm været formand for Svendborg Erhverv Nord-Vest og for Danske Entreprenørers Mobilkrangruppe. Han har også i lang tid været næstformand i Svendborg Murermesterforening og i bestyrelsen for Danske Entreprenører, Region Fyn, samt DA Lokalkreds Sydfyn-Langeland.

Andre hverv har været medlemsskabet i Sydbanks repræsentantskab og i uddannelsesudvalget for Struktøruddannelsen ved Odense Tekniske Skole.

Inden for sportens verden var han blandt initiativtagerne til Team Svendborg, der stod for den professionelle satsning i SfB. Derhjemme var han i sin tid blandt initiativtagerne til opførelse af V. Skerningehallen.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce