70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Poul Westh, Kirsebærhaven 8, 5320 Agedrup fylder 70 år i dag.

Poul Westh er tidligere overassistent ved Odense Kommune, hvor han var i 42 år. Karrieren startede i Sygekassen i 1956, og han arbejdede bagefter i flere år i sygedagpengeafdelingen i bl.a. Vollsmose, inden han sluttede på Skulkenborg. Han var en afholdt kollega, der altid var god for et højt humør.

På Sygekassen, mødte Poul Westh eleven, Ulla, som han giftede sig med i 1965. Sammen har de døtrene Susanne og Birgitte samt børnebørnene Oliver, Christian, Josephine og William.

Fritiden brugte Poul Westh tidligere på sport, hvor han bl.a. var en yderst habil badmintonspiller. Desuden var han en hyppig gæst på Odense Stadion, når byens hold spillede hjemmebanekampe.

I dag nyder han stadig at følge med i sport, helst fodbold, og både OB og internationale klubber følges. Men Tour de France er også en klar sommerfornøjelse for Poul Westh, som følger etaperne tæt.

Ellers er det børn og børnebørn, som optager fødselarens hverdag, hvor der både tages på ture, leges, og laves mad hos morfar, som er "verdensberømt" for sine frikadeller blandt børnebørnene.

Dagen markeres sammen med familien, som også tæller tvillingesøsteren, Lisa, der i sagens natur også fylder 70 år.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce