70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pensioneret viceforstander Tove Eskehave, Sundvænget 6, Svendborg, fylder 70 år mandag.

Tove Eskehave, der er født i V. Skerninge, lærte sig praktiske færdigheder som ung pige i huset på "Tågerupgård" ved Sommersted i Sønderjylland, hvorefter hun blev uddannet som sygeplejerske på Odense Sygeplejerskole.

I de følgende år blev det til arbejde både på sygehuset i Odense, et år i USA og lige så længe i Boden, Nordsverige. Senere virkede Tove Eskehave ved sygehusene i Svendborg, Faaborg, Frederiksberg Hospital, Rigshospitalet og Diakonissestiftelsen.

I 1969 blev Tove Eskehave, der da var blevet sygeplejelærer på Diakonissestiftelsen, gift med den senere centerchef for det fynske sygehusvæsen, Villy Eskehave.

I 1971 kom parret til Odense, hvor Tove Eskehave blev lærer, siden viceforstander på sygeplejeskolen. Siden 1984 har parret boet i Svendborg, hvor hun i et års tid inden pensioneringen arbejdede på social- og sundhedsskolen.

Nu har hun sammen med sin mand et aktivt otium, tæt forbundet med oplevelser i den sydfynske natur men også med Sverige, hvor de nyder mange årlige ophold i fritidshuset i Värmland. Både på Sydfyn og i Sverige bliver det også til mange gode runder på golfbaner.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce