70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ib Folke Rasmussen, Lejbøllevej 13 A, Lejbølle, Tranekær, fylder 70 år mandag.

Ib Folke Rasmussen, der i en lang årrække har gjort sig gældende i den sydfynske restaurations- og turistverden, begyndte egentlig i en helt anden branche, nemlig med en kontoruddannelse i Fyens Andels-Foderstofforretning i Odense. Senere arbejdede han i Muus-firmaet i samme by og branche.

Efter 12 år som bogholder for Ferritslev Savværk overtog han i 1975 "Degnehaven" i Nr. Longelse på Langeland og oparbejdede her et alsidigt og populært feriested med plads til campister fra både nær og fjern. Ikke mindst tyske lystfiskere følte sig tiltrukket som god base for deres weekend-udflugter.

I 1987 købte Ib Folke Rasmussen Tullebølle Kro, som han i en lang periode drev sammen med "Degnehaven". I dag er begge dele forlængst afhændet, og Ib Folke Rasmussen danner arbejdsmæssigt par med sønnen Ulrich omkring "Busters Dinner", der i V.Skerninge tilbyder mad ud af huset.

Ib Folke Rasmussen var tidligere i flere år i bestyrelsen for Rudkøbing Turistforening og formand for Svendborg & Omegns Beværterforening samt i den fynske amtsbestyrelse. Også i bestyrelsen for Tullebølle Fjernvarmeværk har han gjort et godt arbejde.

I de yngre år var han aktiv sportsudøver og blev blandt andet fynsmester i kuglestød. Han har også været kasserer for Stenstrup Bold- og Idrætsklub og været ungdomstræner.

Åbent hus fra kl. 11.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce