70

IM000145.JPG

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forhenværende institutionsleder Inge Weisdal, Dalstrøget 11, fylder 70 år i dag.

Som ganske ung blev Inge Weisdal gift og fik hurtigt tre børn. Det var derfor naturligt, at hun i de unge år passede sine børn, samtidig med at hun supplerede familiens indtægt ved sæsonarbejde hos lokale gartnerier, lampeskærmsproducenter m.v. Efterhånden som børnene voksede til, fik hun tid og lyst til at bruge sine evner og kræfter mere på det, der stod hendes hjerte så nær, nemlig børns opvækst og vilkår.

Via et ophold på Tommerup Højskole blev hun optaget på Odense Børnehaveseminarium, hvor hun i 1971 blev uddannet som pædagog.

Hun blev ansat i Marslev Børnehave i den daværende Langeskov Kommune, og i 1975 flyttede Inge Weisdal og efternøleren Christina til Langeskov. Hun var i mellemtiden blevet leder af Børnehaven Bulderby - en stilling, som hun på meget kompetent varetog i mere end 25 år, indtil hun i 1998 gik på efterløn.

Gennem hele sit arbejdsliv har Inge Weisdal sat forholdet for børn og deres opvækstvilkår højt, og hun har gennem årene haft mange diskussioner med repræsentanter fra det kommunale system, når hun ikke var enig i ressourcetildeling og betingelser for børnene. Det er en medvirkende årsag til, at hun fortsat er "en del af Bulderby", hvor hun er tilknyttet som vikar.

Foruden arbejdet i Bulderby nyder Inge Weisdal sit otium med at passe have, gå til gymnastik, vævning m.v., ligesom de 15 børnebørn nyder godt af hendes selskab. Hun har ligeledes kastet sig over forholdene for de ældre i kommunen, hvor hun er en aktiv medspiller i Kerteminde Kommunes ældreråd.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce