70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere direktør Graeme F. Thomson, Græsvængevej 65, Marstal, fylder 70 år torsdag.

Graeme F. Thomson er født i Skotland, hvor han i Edinburgh blev uddannet som elektriker. En stor del af de fem år, han gjorde tjeneste i den britiske hær, var han udstationeret i Tyskland og blev medlem af British Kiel Yacht Club. Under et besøg i Ærøskøbing mødte han en ung Ærø-pige, og det blev kærlighed ved første blik og deraf følgende ægteskab.

Parret boede først i Ærøskøbing men flyttede så til Marstal. Graeme Thomson arbejdede først som elektriker ved H. C. Christensens Stålskibsværft og på Lindøværftet, inden han supplerede sin uddannelse på Odense Teknikum.

I 1971 oprettede han Thomson Marine Electro Service i Marstal, der hurtigt voksede og fik mange medarbejdere. Special-firmaet løste i de følgende mange år utallige opgaver på skibe både lokalt, på Svendborg Værft og ude i den store verden. Hverken arbejdets omfang eller skibets position var afgørende for Graeme Thomson, der med eget fly, specialværktøj og god faglig baggrund hurtigt var på pletten, typisk når der var tale om for eksempel generatorfejl i skibsmaskineriet.

Graeme Thomson har også gjort sig i politik, idet han i slutningen af 1980'erne var konservativt medlem af Marstal Byråd, hvor han blev formand for teknisk udvalg og 1. viceborgmester. Han har også i mange år været med i det lokale Rotary-arbejde.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce