70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dagmar Nielsen, Kløvermarksvej 3, Brylle, Tommerup, fylder 70 år tirsdag.

Dagmar Nielsen er den samlende person i familien. Hun prioriterer samvær højt og forstår at værdsætte både de unge og ældre. Hun har en dejlig evne til at engagere sig i samtaler og vise interesse. Dagmar Nielsen er meget trofast i småt og stort, og når hun har sat sig et mål, står hun fast efter at nå det. Hendes energi og optimisme smitter uvægerligt af på alle andre.

Mange piger har i 1960'erne og 70'erne haft Dagmar Nielsen som leder i FPF, og mange børn har nydt godt af at have været i dagpleje hos hende.

Dagmar er uddannet sygeplejerske, og har indtil hun gik på efterløn arbejdet på Sydmarksgården i Verninge. Et arbejde hun holdt meget af, og som var til stor opmuntring for beboerne. De kunne nyde godt af hendes evne til at lytte og tale deres sag. I mange situationer har hun også vist, at hun kan holde hovedet koldt og tænke klart, når der opstår kriser i livet.

Pensionisttilværelsen bliver brugt på at nyde livet med hendes mand Svend Aage, børn og børnebørn og genbrugsbutikken "Mission Afrika" i Tommerup får en hånd med. Sidst men ikke mindst tager hun del i menighedslivet ved Brylle Kirke.

Dagmar Nielsen gør en forskel for de mennesker, der er omkring hende, og hendes aktivitet på forskellige fronter forsætter forhåbentlig mange år endnu.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce