70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leif Sydow Krogh Pedersen, Strandparken 92, Nyborg, fylder 70 år torsdag.

Leif Sydow Krogh Pedersen er født i Aarhus, men kom til Nyborg tilbage i 1960.

Han er uddannet som trafikassistent hos DSB og har prøvet stort set alt i forbindelse med sin ansættelse hos DSB i Nyborg. Solgt billetter, godsekspedition, oprangeringer i det daværende Svanedammen, og med til at udvikle DSB's edb-baserede godstransportsystem (GTS). Han kom i 1987 til Knudshoved Færgehavn som stationsleder, hvor han lukkede og slukkede i 1998, da Storebæltsforbindelsen åbnede.

Leif Sydow Krogh Pedersen har gennem årene spillet en aktiv rolle i byens liv. Som formand for skolenævnet kæmpede han mod lukningen af Nørrevold Skole og gennem mange år stod han for spejdernes papirindsamling.

Han var formand for Jernbanebo, indtil Nyborg Kommune for nogle år overtog plejehjemmet, men herefter har han som formand for Jernbanebos Venner blandt andet været med til at skaffe to busser, så beboerne kan komme ud og se sig om.

Han har desuden gennem mange år været formand for Danmarks frivillige Bolddonorer på Østfyn og indsamlingskoordinator for Dansk Flygtningehjælp i Nyborg-området.

Ind imellem alle disse aktiviteter får han dog også tid til familielivet. Blandt andet i sommerhuset i Blokhus.

Leif Sydow Krogh Pedersen blev i 1960 gift med Gundhild og de har to børn og seks børnebørn.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce