70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere plejehjemsforstander Bent Lundgaard, Fredensvej 46, Rudkøbing, fylder 70 år søndag.

Bent Lundgaard, der for halvandet år siden efter en snes år fratrådte som forstander på Plejecentret Danahus i Rudkøbing, har nu et travlt otium, hvor han har fået mere tid til at udnytte sine eminente evner som tegner (portrætter er et af flere specialer), og med rejser. Han og hans hustru, Anne Marie, har netop besøgt Indien og Bornholm, og næste destination er allerede under overvejelse.

Bent Lundgaard er født på Limfjordsøen Fur, i en søskendeflok på otte.

Efter uddannelse på Diakonskolen i Århus arbejdede han i Finseninstituttet i København og udnævntes som 27-årig til forstander for plejehjemmet Bakkegården på Frederiksberg.

Fra 1971-84 var han forstander på plejehjemmet Ingeborggården, der med plads til 165 beboere var under opbygning på Frederiksberg. 1985-87 fulgte et par år som forstander på plejehjemmet Hørgården på Amager, hvorfra turen i 1987 gik til Rudkøbing.

På Langeland kendes han ikke bare som kompetent og eminent forstander gennem mange år på plejecentret, men også som den joviale festtaler, konferencier ved mange lejligheder, revymand og julemand for børnene i glade december-dage.

Tegnekunsten har han mestret lige siden drengeårene, og i tidens løb er det blevet til utallige karikaturer, portrætter og akvareller, der hver især og tilsammen afslører en dyb kærlighed til en metier, som han mestrer som få.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce