70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør Mogens K. Nielsen. "Tverager", Gærupvej 20, Korinth, Faaborg, fylder 70 år onsdag.

Mogens K. Nielsen stammer fra Brobyværk, hvor hans far, Kaj E. Nielsen, startede og ejede KEN Maskinfabrik - nu KEN A/S. Her blev han uddannet maskinarbejder, for herefter at læse til teknikumingeniør i Odense.

Han aftjente sin værnepligt ved artilleriet, og fik rang af løjtnant.

Herefter var Mogens K. Nielsen på forskellige virksomheder, blandt andet Brdr. Gram i Vojens, inden han i 1967 kom tilbage til KEN Maskinfabrik som driftsleder.

I 1981 afløste han sin far som direktør, en post han havde indtil for nylig.

Nu er han bestyrelsesformand for KEN- koncernen, der foruden fabrikken i Brobyværk, har afdelinger i Århus og Oslo. Ken Fonden har også Mogens K. Nielsen som bestyrelsesformand. Fonden uddeler hvert år 300.000,- kr., som især bliver uddelt i den gamle Broby Kommune.

Mogens K. Nielsen er endvidere direktør for Søndre Tulstrup, som er en stor gård beliggende ved Bjerringbro i Jylland, hvor der findes en stor fredsskov, der kan lejes til jagt.

Selv dyrker Mogens K, Nielsen ikke jagt, men er medlem af Sdr. Broby Skytteforening, og er en yderst habil skytte. Endvidere er han formand for Fyn Square Dance Club 

Tidligere tog han ofte på skiture sammen med sin kone, men den interesse er lagt på hylden, efter at konen var ude for et uheld. I stedet hygger ægteparret sig i den nyindkøbte motorbåd, som snart skal transportere dem til Jazzfestival på Tunø.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce