70


70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere forretningsfører Helmuth B. Ilkjær, Strandgårdsparken 107, Faaborg, fylder 70 år mandag.

Helmuth B. Ilkjær er landmandssøn fra Vestjylland. Han blev i 1958 udlært som kommis, men arbejdede kun i fagetfrem til 1962, hvor han blev ansat som salgskonsulent ved FAF i Assens.

I 1970 blev han forfremmet til forretningsfører og startede i første omgang i Bogense. Senere kom han til at fungere i flere af FAF's afdelinger, indtil han i 1996 vendte tilbage til Assens, hvor han arbejdede frem til han i 2000 gik på efterløn efter 38 år i samme firma, hvor han var kendt som en dygtig og meget afholdt medarbejder.

Siden sin ungdom har Helmuth B. Ilkjær engageret sig i idrætsarbejde, og har siddet i bestyrelser for en række idrætsklubber. Specielt badminton og tennis har stået højt, men i dag følger han golfstrømmen, og er ofte at finde på Faaborg Golfklubs bane i Svanninge bakker, hvor han er med i begynderudvalget.

Gennem mange år har Helmuth B. Ilkjær ydet en stor indsats for Skleroseforeningen, og det var netop den sygdom hans kone var ramt af, og som gjorde at han blev enkemand for 10 år siden.

Når golfkøllen ikke svinges i bakkerne, så er der tid til at fungere som alt-mulig-mand på Hotel Faaborg Fjord, hvor det især er på de udendørs arealer, man finder ham i gang med at slå græs og luge i bedene.

70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce