70 år: Torben Træsko blev født ind i bakkefamilien

(ARKIV) Torben Træsko Pedersen fotograferet den 17. december 2015. Direktør og teltholder Torben 'Træsko' Pedersen fylder 70 år torsdag den 3. maj 2018. . (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix)

70 år: Torben Træsko blev født ind i bakkefamilien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torben "Træsko" Pedersen, der torsdag den 3. maj fylder 70 år, er på det nærmeste født ind i livet på Dyrehavsbakken nord for København.

Hans forældre havde restauranten Skovly, hvor han hjalp til og passede billardsalonen.

Som en naturlig ting blev Torben Pedersen selv teltholder, som ejerne af forlystelserne og restauranterne kaldes, og i dag ejer han og hans familie omkring en snes steder.

Tilnavnet giver sig selv. Fodtøjet er altid det samme. Også til datterens bryllup.

Torben Pedersen kaldes også tit for Kongen af Bakken på grund af de mange forretninger, hvoraf Cirkusrevyen og Bakkens Korsbæk er de mest kendte.

Han blev som helt ung uddannet købmand i Buddinge og overtog derefter forretningen, inden der kom gang i købmandsskabet på Bakken.

I 1985 blev Torben Pedersen kendt i en større offentlighed, da han overtog Cirkusrevyen, der var i dyb krise. Og gennem årene har han lavet revyen til en solid publikumssucces med Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard som garanter for løjerne.

30 år senere - i 2015 - lagde teltholderen så nye alen til sin berømmelse, da han med en stor investering genskabte Matador-universet lige i hjertet af Dyrehavsbakken.

En satsning der mere end oversteg hans egne forventninger. Familien Danmark strømmer til Korsbæk og spiser og drikker på Postgaarden og Jernbane Restauranten.

Torben Pedersens kone, Susanne, og de to døtre, Sandra og Linda, er med i den daglige drift, og der er så småt gang i et generationsskifte.

Men Torben Træsko opgiver ikke bakkelivet.

- Enten siger folk farvel og tak samme aften, eller også bliver de her hele livet, har han sagt. (Ritzau)

70 år: Torben Træsko blev født ind i bakkefamilien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce