65


65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere bagermester og konditor Henning Andersen, Ø. Stationsvej 1, Ollerup, fylder 65 år mandag.

Henning Andersen, der som ung stod i lære hos konditor Martin Larsen, Brydegårds Bageri i Gerritsgade, Svendborg, blev udlært i 1962. Efter militærtjeneste var han i et års tid bager i Odense, inden han købte sin søsters forretning i Ollerup.

I 1979 udvidede han ved overtagelse af sin gamle læreplads i Svendborg, som han gennemmoderniserede og skabte et af Sydfyns mest kendte bagerier, indrettet og drevet efter fagets bedste håndværks-traditioner.

I 1983 overtog han bageriet i Vestergade og rykkede et par år senere også ind i Wandallscentret i Svendborgs vestlige bydel. Det er nu fem år siden, han afviklede sine forretninger.

Henning Andersen var i de aktive år medlem af forretningsudvalget for Dansk Bagerstands Fællesorganisation. Han var også en tid i bestyrelsen for Vejle Margarinefabrik og Ollerup Friskole.

Nu har han et aktivt otium, hvor han supplerer familielivet med at holde sig i god fysisk form bl.a. ved badminton og tennis. Bridge og engelsk-undervisning bliver der også tid til.

65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce