65


65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pensioneret bibliotekar Bjørn Hinnerichsen, Fruerparken 27, Svendborg, fylder 65 år fredag.

Bjørn Hinnerichsens tilværelse har i høj grad været præget af bøgernes og frimærkernes verden, men efter at han for fem år siden gik på efterløn/pension efter 35 år ved bibliotekerne i Svendborg og Landet på Tåsinge, har han fået god tid til at pusle også med andre interesser, blandt andet fjeldvandringer, fotografering og fluefiskeri.

Den dejlige natur, som han har lige udenfor døren, inspirerer til daglige oplevelsesture, der samtidig er god, daglig fysisk motion.

Bjørn Hinnerichsen, der er født i Finland, kom i 1947 med sine forældre til Danmark. Gennem sin livslange interesse for frimærker har han oparbejdet en helt enestående samling af finske frimærker. Samlingen omfatter i dag over 25 bind á ca. 50 blade, og mange af frimærkerne er rene rariteter.

Intet under, at Bjørn Hinnerichsen er efterspurgt både som udstiller og foredragsholder i mange danske frimærkeklubber, hvor han med glæde og indsigt uddyber de enkelte frimærkers historie. I Svendborg gør han et godt arbejde som sekretær i den lokale frimærkeklub.

Bjørn Hinnerichsen voksede i øvrigt op i København, blev student fra Aurehøj Statsgymnasium i 1962 og var i soldatertiden tilknyttet Flyvevåbnets Bibliotek i Vedbæk.

1964-68 var han ved Gentofte Kommunes Bibliotek og kom i 1970 til Svendborg Bibliotek.

65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce