65


65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Registreret revisor Niels Kr. Skov, Rantzausmindevej 226 A, Svendborg, fylder 65 år tirsdag.

Niels Kr. Skov, der er fra Brædstrup i Jylland, har forlængst slået rødder på Fyn, hvor han har arbejdet som revisor i 49 år. Efter mange år med selvstændig forretning blev denne solgt for et par år siden, men da Niels Kr. Skov er glad både for arbejdet og det gode forhold til kundestrømmen, er han stadig i daglig aktivitet i branchen, nu tilknyttet KPMG på Mølmarksvej.

Niels Kr. Skovs arbejde i Svendborg startede i sin tid ved statsaut. revisor Niels Dalgaard og fortsatte ved revisionsfirmaet Ole Olsen, før han blev selvstændig i 1969. Han blev uddannet som registreret revisor i 1973 og hurtigt formand for Netværksgruppen Danmark Rådgivende Revisorer, som han selv var med til at starte. Fagligt har han altid forstået betydningen af arbejdsmæssig ajourføring med udviklingen, især da edb afløste fortidens kassebøger ført med pen og blæk.

Nok er Niels Kr. Skov glad for sit arbejde, men familien med et barn i Odense og to i Svendborg spiller sammen med de seks børnebørn og sommerhuset ved Valborgs Kasse på Thurø, en stadig større rolle i hverdagen. Der er også planer om genoptagelse af golfspillet.

65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce