65


65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktør Allan Wied, Blåbyvej 3, Thurø, fylder 65 år torsdag.

Allan Wied er født i Hillerød, hvor han blev student. Senere gennemførte han første del af jurastudiet men fortsatte via forskellige studenterjobs - en tid som chauffør for Simon Spies - som underviser ved Forsvarets Civilundervisning.

Da den blev nedlagt, valgte han journalistikken, blev uddannet på blandt andet Dagbladet og fortsatte som informationsmedarbejder i Sparekasseforeningen samt som medarbejder ved Fogtdahls blade.

Allan Wied var senere i et par år pressekonsulent for de britiske turistorganisationer og fortsatte i slutningen af 1970'erne som redaktionssekretær ved Fyns Amts Avis i Svendborg. Et par år efter begyndte han at udgive sit eget månedsblad, "Erhverv Fyn", der blev afhændet for en halv snes år siden.

En overgang ejede han på Ærø en række ejendomme, hvor flygtninge fandt forbigående husly på dansk jord.

I dag har Allan Wied et godt og hyggeligt otium, der blandt andet har omfattet hovedparten i en vennegruppes køb og istandsættelse af galeasen "Håbet", der nu er afhændet igen. Med en håndfuld gode venner er han habil aktiv musiker i bandet "Seaside Stompers", hvor han spiller sopran-saxofon, men derud over mestrer han flere andre instrumenter.

65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce