65


65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere havnefoged Knud Erik Vinding, Skolegade 6, Bagenkop, fylder 65 år tirsdag.

Knud Erik Vinding nåede inden efterlønnen i 2003 næsten 25 års virke som populær havnefoged i den sydlangelandske by, hvor han har utallige venner både blandt fiskere og de mange sommergæster, der hvert år kommer sejlende til Bagenkop.

Knud Erik Vinding er jyde, født på Vejle-egnen som den ældste bror i en søskendeflok på 12. Efter nogle år med arbejde i mark og skov stak han til søs og sejlede blandt andet med Bjernings Rederi, som han blev medejer af. Rederiet leverede i begyndelsen af 1960'erne sten til havnebyggeri i Bagenkop, og her mødte han Annie, der blev hans livsledsagerske.

I sjælden grad har Knud Erik Vinding i alle årene været ét med Bagenkop og dens maritimt-prægede befolkning. Der er blevet lyttet til hans argumenter, når han har talt havnens sag, også når det drejede sig om moderniseringer og byggeri.

I flere år har han været i bestyrelsen for den konservative vælgerforening og Bagenkop Marine Center, og han har gjort meget for spejderne, blandt andet som mangeårig formand for spejderlauget under Sct. Georgsgildet.

65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce