65


65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere direktør Aksel Pedersen, Grønnevænget 5, Thurø, fylder 65 år torsdag.

Aksel Pedersen, der er født i Svendborg, blev som ung udlært som elektriker og læste siden til stærkstrømsingeniør på Odense Teknikum. Efter eksamen og værnepligt ved Civilforsvaret blev han ansat ved firmaet LK-NES i København.

I 1981 blev han driftsingeniør ved Sydfyns Elforsyning i Svendborg og overtog 1986 stillingen som forsyningsselskabets direktør.

Under Aksel Pedersens rolige og besindige ledelse udvikledes en moderne, dynamisk koncern, som i alle årene har sikret sydfynboerne stabil elforsyning til den rigtige pris. Samtidig blev Sydfyns Elforsyning i Aksel Pedersens lederår en god arbejdsplads for et halvt hundrede ansatte.

I årenes løb har Aksel Pedersen været aktivt medlem af mange udvalg inden for energisektoren, og han fik som følge heraf poster både i Elektricitetsrådet og Installatørlovsudvalget.

Siden Aksel Pedersen for et par år siden trak sig tilbage, har han haft et godt og aktivt otium med små sejlture i motorjollen og mange rejser med sin hustru, Birgit - en tur i Norden er netop overstået, andre destinationer har været Sydeuropa, og næste station er Rom.

65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce