65


65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pensioneret maskinmester og afdelingsleder Finn Larsen, Enemærket 34, Svendborg, fylder 65 år tirsdag.

Finn Larsen kan i dag se tilbage på 33 års indsats på Svendborg Maskinmesterskole, hvor han var blandt pionéerne inden for dansk offshore-uddannelse. I 1969 var han blandt de første hold, der blev uddannet på skolen. Som ansat på samme skole var han siden i front, da Danmark blev en olienation, og der skulle uddannes folk til boreriggene.

Finn Larsen, der stammer fra Stenstrup, blev i 1960 smed- og maskinarbejderlærling på Damas i V. Åby og tidligt tændt på den nye uddannelse i Svendborg. Efter maskinmesteruddannelse og sejlads med Dansk-Fransk vendte han tilbage til skolen i Svendborg og fik udvidet maskinmestereksamen. Derefter fulgte ansættelser ved ØK og på H. C. Ørstedsværket i København, inden han blev lærer på Svendborg Maskinmesterskole.

Det blev travle år med borerig-uddannelse, sikkerhedskurser m.v., og da Danish Offshore School blev dannet i 1984, blev Finn Larsen leder af afdelingen i Svendborg, der især arbejdede med kursernes tekniske fase. Han blev samtidig leder af maskinmesterskolens kursusafdeling og var også med, da skolen fik gasteknisk afdeling og simulatorcenter.

Efter sit stop for fem år siden er der nu bedre tid til familie, hus og have.

65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce