65


65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bankmægler Børge Hansen, Svalevænget 4, Hesselbjerg, Humble, fylder 65 år søndag.

Det vakte opmærksomhed, da Børge Hansen i 1991 efter godt 30 år i Svendborg Sparekasse, de sidste mange år som underdirektør, valgte at fratræde til fordel for en fremtid som bankmægler - Fyns første af slagsen.

Med sin gode faglige ballast og vindende væsen kom Børge Hansen godt fra start og har siden oparbejdet en solid og alsidig kundekreds med uvildig og indsigtsfuld finans-rådgivning til såvel virksomheder som private.

Hans arbejde består typisk i at sikre sine kunder oversigt over et stigende udbud af ofte komplicerede finansielle produkter.

Allerede i Svendborg Sparekasse blev Børge Hansen kendt som indsigtsfuld, dynamisk og udadvendt, hvilket i 1984 førte til udnævnelsen til underdirektør. Kontakter og erfaring fra dengang var god platform for hans efterfølgende selvstændige arbejde, der også har nydt godt af de mange impulser og baggrundsviden, han har hentet gennem adskillige tillidshverv.

I dag er Børge Hansen blandt andet formand for bestyrelsen i Svendborg Bugser A/S, Skandinavisk Brandteknik, Odense, og Amico Markiser, Kværndrup. Han er endvidere mangeårigt bestyrelsesmedlem i Finanssektorens Pensionskasse.

Tidligere var han blandt andet i bestyrelse/repræsentantskab for Sydfyns Centrum, Naturgas Fyn, Sydfyns Elforsyning, Svendborg Amts Kunstforening, Svendborg & Omegns Museum, Peder Most Garden og Ørkildspejderne samt præsident for Junior Chamber.

Børge Hansen kan også se tilbage på en solid politisk indsats for Venstre, hvor han i Svendborg har været både kredsformand og formand for vælgerforeningen i Svendborg.

Fra 1986 til 1999 var han Venstre-medlem af Svendborg Byråd med sæde blandt andet i økonomi- og havneudvalg.

I fritiden er familien, naturen og rejser de store interesser, i nævnte rækkefølge og ofte i kombination.

65

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce