60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør Mogens Johansen, direktør, Bøgeløkken 31, Odense NV, fylder 60 år i dag.

Mogens Johansen blev uddannet svagstrømsingeniør i 1972 fra Odense Teknikum. Ingeniøruddannelsen blev senere suppleret med en HD (A) og merkonom (O). Han startede sin karriere som projektingeniør hos Radioingeniørtjenesten i det daværende P&T.

I 1976 flyttede han til Aabenraa, hvor han blev sektionsleder for radiofoni-, tv- og mobiletelefontjenesterne med ansvar for Fyn og Sønderjylland. I 1989 forlod han P&T og var med fra den spæde start af Partner Electric, hvor han varetog jobbet som salgsdirektør indtil 2001. I 1999 modtog han sammen med partnerne Gazelleprisen.

Virksomheden var da over en tiårs periode vokset fra fire til 125 ansatte med datterselskaber i Tyskland, Italien, Frankrig og Spanien. I 2001 blev han hentet af fonden Opus-1, hvor han blev ansat som direktør med ansvar for opbygning og udvikling af innovations- og iværksætterparken i Haderslev.

Gennem årene har Mogens Johansen varetaget en lang række bestyrelsesposter i danske og udenlandske virksomheder indenfor tele-, elektronik- og vindmølleindustrierne.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce