60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overlærer, audiologopæd Suzanne Gersbo-Møller, Byfolden 3, Fangel, Odense S, fylder 60 år fredag.

Suzanne Gersbo-Møller voksede op i V. Skerninge, hvor forældrene drev tandlægepraksis. Hun blev student fra Svendborg Gymnasium i 1967 og tog lærereksamen fra Odense Seminarium i 1975.

I studieårene var hun aktiv i det politiske ungdomsarbejde i Konservative Studerende, som hun sammen med sin mand, den senere rådmand Søren Møller, var med til at stifte.

Efter en række gode år som lærer på Fangel Skole kom Suzanne Gersbo-Møller efter skolens nedlæggelse til sygehusundervisningen, hvor hun i dag har sit virke i Skolen i Det børne- og ungdomspsykiatriske Hus.

Hun er særdeles aktiv i lokalsamfundet. Da Borreby- Fangel Børnehave først i 1970'erne risikerede nedlæggelse, var hun medinitiativtager til dens bevarelse, og hun var i mange år dens formand samt formand for Børnehaveforeningen for Stenløse- Fangel. Siden var hun formand for skolebestyrelsen på Skt. Klemensskolen.

Suzanne Gersbo-Møller har i mange år været domsmand og nævning. Hun er aktiv i Fangel Lokalhistoriske arkiv, formand for Stenløse-Fangel Konservative Vælgerforening, og ved det seneste menighedsrådsvalg blev hun valgt ind i Fangel Menighedsråd som kontaktperson.*

Fritiden bruges ofte på gastronomiske tiltag, som nydes med gode venner og familien, der tæller fire børn og en voksende flok af børnebørn. Rejselivet med ægtemanden har i mange år fyldt meget i Suzanne Gersbo-Møllers liv.I dag går turene oftest til en datter i USA.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce