60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør Jørgen Larsen, Mosegårdsvej 13, Dalby, fylder 60 år søndag.

Jørgen Larsen er født og opvokset i Dalby, hvor han også har boet hele sit liv - deraf navnet tilnavnet "Larsen Dalby".

Han er oprindelig udlært i Odense Kommune i magistratens 2. afdeling, hvor han gennem 16 år arbejdede sig op til en stilling som ekspeditionssekretær.

I 1985 tog han springet til byggebranchen og har her opereret med stor succes siden. I 1991 kom han til Amstrup & Baggesen Entreprise A/S, hvor han siden 2001 har været direktør og medejer.

Jørgen Larsen har sideløbende med sin erhvervskarriere også spillet fodbold. I hans storhedstid var han på B1909's divisionshold og han opnåede ligeledes fire kampe på U-21 landsholdet og en lang række unionskampe for FBU. FBU-nålen er den dag i dag fast inventar på hans revers, når han bl.a. skal til møde med kunder og andre forretningsforbindelser.

Efter fodboldkarrieren forsatte han som træner for Fjordager og efterfølgende for Dalby IF, hvor han også sluttede sin aktive fodboldtilværelse.

I sit daglige arbejde hos Amstrup & Baggesen udnytter han til fulde sit udadvendte og behagelige væsen, som han sammen med sin store erfaring fra branchen nyder godt af ved forhandlinger med kunder og offentlige myndigheder.

Ved starten af Hindsholm Kraftvarmeværk var Jørgen Larsen en af drivkræfterne. Han har siden starten været formand i nu 10 år.

Han har et ualmindeligt godt humør og er udstyret med et stort musikalsk talent. Han mønstrer både sang og klaverspil. Hvis muligheder byder sig, går han ikke af vejen for en frisk og til tider fræk sang.

Hans sparsomme fritid nydes i villaen ved Mosen i Dalby sammen med hustruen Ingrid, datter, svigersøn og ikke mindst børnebørnene. Her udfolder han bl.a. sine store evner som kok og musiker.

Reception på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, Odense SV, torsdag den 22. november kl. 13.00 - 16.00.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce