60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overassistent Karen Hansen, Halmøvænget 6, Svendborg, fylder 60 år onsdag.

Når Karen Hansen ved næste månedsskifte går på efterløn, sker det efter over 43 års virke i dét, der i dag hedder Svendborg Kommune. Hun begyndte på kommunekontoret i den daværende Bregninge Kommune på Tåsinge, fulgte med, da de tre Tåsinge-kommuner Bregninge, Bjerreby og Landet blev til én, og ligeledes, da Tåsinge og Svendborg Kommune i 1970 blev lagt sammen til én og også, da Svendborg gik sammen med Egebjerg/Gudme.

Karen Hansen kom først til Folkeregistret og fik et halvt år senere Sømandsskatten som særligt arbejdsfelt.

Efter flere skiftende pladser kom hun i forbindelse med den nye bistandslov i midten af 1970'erne til socialforvaltningen og har fra 1978 haft administrativ funktion i dagplejeområdet. Også her har der været god brug for hendes udprægede ordenssans og samvittighedsfulde indstilling til både arbejde og kolleger.

Også i fritiden er der travlt. Foruden hus, have og køkkenets bageovn står der svømning og gymnastik på programmet. Allervigtigst er familien, og her glæder hun og hendes mand, pens. ekspeditionssekretær Holger Hansen, sig over, at deres datter efter afsluttet agronom-eksamen har fået job på Dalum-Korinth Landbrugsskole.

Når datteren til januar skal giftes, har mor selv kreeret og syet brudekjolen - bare ét af mange eksempler på Karen Hansens eminente evner med nål og tråd.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce