60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aase Kildevæld Kristensen, Horseballevej 9, Ny Stenderup, fylder 60 år i dag.

Aase Kildevæld Kristensen er født i ottende generationpå slægtsgården "Kildevæld" ved Lydinge Gårde nær Korinth.

Hun gik som barn på Bernstorffminde Friskole, hvor hun modtog undervisning hver anden dag. De andre dage blev brugt til at hjælpe forældrene på gården.

Som ung kom hun i huset hos daværende pastor Rasmussen ved Brahetrolleborg Kirke, og senere kom Aase Kildevæld Kristensen i lære hos købmand C.W. Christensen i Mellemgade i Faaborg.

I 1965 blev hun gift med Børge Kristensen, og de overtogsamtidig driften af hendes fødegård, som de sammen havde frem til 1996 hvorefter de bosatte sig i Ny Stenderup.

Aase Kildevæld Kristensen arbejdede i starten som køkkenmedhjælper på Bertstorffminde Fri- og Efterskole, hvorefter hun tog en uddannelse som køkkenassistent.

Derefter har hunværet ansat i en længere årrække på "Solskrænten" i Korinth, og i dag er hun ansat i kantinen på Faaborg Rådhus.

I fritiden brugerhun megen tid på slægtsforskning, og hun var i flere år medlem af bestyrelsen for Brahetrolleborg Folkemindesamling.

Aase Kildevæld Kristensen er kendt for sit åbne,glade og sociale sind, og det nyderalle omkring hende godt af - især børn og børnebørn.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce