60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chefkonsulent Mogens Petersen, Allégade 76, Odense C. fylder 60 år tirsdag.

Mogens Petersen er født og opvokset i Odense og blev student i 1968 fra Sct. Knuds Gymnasium. I 1982 blev Mogens Petersen cand.phil. i filosofi fra Filosofisk Institut ved Odense Universitet. Han er efteruddannet inden for psykoterapi, gruppeanalyse og organisationspsykologi fra Institut for Gruppeanalyse, København.

I en årrække var han tilknyttet som underviser i pædagogiske og psykologiske fag ved en række odenseanske uddannelsesinstitutioner - herunder Odense børnehave- og fritidspædagogseminarium,  Danmarks Lærerhøjskoles efter- og videreuddannelser, Sygeplejeskolen, Den sociale Højskole i Odense og senest Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK-Fyn).

I 1980 var Mogens Petersen - sammen med sin kone, klinisk psykolog, mag.art. Hanne Lind - med til at etablere Psykologisk Rådgivning i Odense som en psykoterapeutisk privatpraksis. Her har han i den sidste halve snes år især arbejdet med par-terapi, længerevarende udviklingsforløb og organisationspsykologiske konsulentopgaver.

I 2007 blev han ansat som chefkonsulent ved Green & Andersen, erhvervspsykologi i København. Han er endvidere tilknyttet Roskilde Universitetcenter som ekstern lektor i organisationspsykologi.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce