60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere farvehandler Bent Bylov, Søtoften 13, Faaborg, fylder 60 år fredag.

Bent Bylov stammer fra Ullerslev, hvor han blev uddannet som kommis hos den lokale købmand. Så fulgte et år i København, hvor han gik på dekoratørskole for efterfølgende at blive ansat hos Nymarks Farvehandel i Faaborg i 1968.

I 1971 blev han gift med Jette, og sammen overtog de forretningen i 1979. Den kom herefter til at hedde Bylovs Farvehandel.

Den drev parret med stor succes i 25 år, for derefter at overdrage den til en trofast ansat gennem mange år. Herefter fik Bent Bylov mere tid i hverdagen, mens hans kone stadig er ansat i forretningen.

Blandt meget andet, har han ansat sig selv som vicevært i sin ejendom i Vestergade, hvor han hygger sig med reparationer og andre gøremål.

Han har gennem flere år været medlem af den lokale afdeling af Rotary. Endvidere er han ofte at finde i vandet omkring Klinten, hvor han tager den daglige svømmetur - året rundt!

Netop området ved Klinten har altid fascineret Bent Bylov, hvilket gjorde, at han købte sig ind som medejer af Hotel Klintens restaurant, og det glæder ham, at restauranten bliver drevet af dygtige forpagtere.

Bent Bylov nyder i fulde drag at kunne leve sit liv i sit eget tempo. Åbnings- og lukketider i butikken fylder ikke længere hans hverdag, så det er en tilfreds, der fylder tres.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce