60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tømmerhandler Frits Feodor Nielsen, Bellevue 1, Rudkøbing, fylder 60 år mandag.

Frits F. Nielsen er sjette generation i den store, kendte byggemateriale-forretning nær Rudkøbing Havn.

Han stod godt rustet, da han i 1973 blev ansat i familievirksomheden Alfred Nielsens Trælasthandel - i øvrigt samme år, som han blev gift med Marianne Nielsen, der er overlærer ved Humble Centralskole.

Selv blev han udlært træmand på trælasten i Skælskør, og i 1972 tog han Højere Handelseksamen fra Svendborg Handelsskole.

Fire år efter sin ansættelse i byggefirmaet i Rudkøbing blev han medejer, og firmaet omdannedes samme år til anpartselskab.

Frits F. Nielsen har haft fart på i alle årene. Forretningen tilbagekøbte i fjor den tidligere fabrikshal på Rudkøbing Havn, hvor man i 1975 ellers måtte vige for en emballagefabrik, der kun fik kort levetid. Her er nu indrettet en topmoderne byggemateriale-forretning til servicering af både håndværkere, firmaer og private, Langelands førende i branchen.

En særlig indsats gjorde Frits F. Nielsen, da han for få år siden købte den gamle købmandsgård på Bellevue og indrettede en del lejligheder - blandt andet til sig selv.

Frits F. Nielsen var tidligere formand for Træbranchens Oplysningsråd og ejendomsselskabet H&I Langeland A/S. I dag er han formand for Langelands Håndværker- og Industriforening og ligeledes i spidsen for Langelands Jazzklub.

Reception Bellevue 5 B, Rudkøbing, kl. 13-17.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce