60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Poul Bent Eriksen fylder 60 år.

Han er født i Munkebo. Fra faderen fik han ærlighed og det enkle liv, fra moderen en nysgerrighed og udholdenhed - og sammen med sine 5 brødre lærte han pligt og loyalitet.

Fra de første brikker blev købt for sparepengene, har skakken haft betydning for Poul Bent Eriksen i en mængde sammenhænge, i klubarbejdet, i turneringer, som undervisning, som international dommer, som redaktør. Interessen for skak er i lange perioder blevet overskygget af det, der gav brød på bordet, først 20 år som lærer i Odense, derefter som 11 år som viceinspektør på Rudkøbing Skole, hvor han har været pligtopfyldende, loyal og en gennemgående figur trods de sidste års store udskiftning af inspektører.

Selvom der står matematisk på studenterbeviset, var det i lige så høj grad sprogene - især fransk - der interesserede og førte til mange års studier og senere brug på rejserne til udlandet. Poul Bent Eriksen er belæst og ofte brugt som leksikon, med sin store viden og computeragtige hjerne blev han i H.C. Ørsted året 2002 kåret som "Langelands lyseste hoved".

60 år har langt fra været tilstrækkeligt for ham til at udnytte alle evner og interesser, men måske vil det forestående otium give ham mulighed for at beskæftige sig med nogle af de tilbageholdte sider - og give plads til rejser, skak, kunst, bøger, familie, venner, mad, vin og fordybelse.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce