60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lægesekretær Annie Henriksen, Østerbrogade 105, Faaborg, fylder 60 år på søndag.

Annie Henriksen har altid været en sprælsk, og yderst aktiv person i det lokale foreningsliv. Som ung var hun pigespejder, så naturligvis tog hun en tørn som leder, da hendes datter fulgte i moderens fodspor indenfor spejdergerningen.

Da datteren stoppede som spejder, var der masser af andet at kaste sig over, så det er også blevet til mange år, som sekretær i Faaborg Roklub, og senest, i Faaborg Frivillige Donorkorps.

Arbejdet på Faaborg Sygehus, har også medført en post som tillidsrepræsentant for sekretærgruppen, ligesom hun har været medvirkende i personalerevyen.

Annie Henriksen, havde den store sorg at miste sin mand, Finn Henriksen, for syv år siden. Det fik hende til at søge væk, og finde nye udfordringer, så hun fik orlov fra hendes job på Faaborg Sygehus, hvorefter hun på Grønland, blev tilknyttet som sekretær på forskellige sygehuse.

I 2003 arbejdede hun et år på sygehuset i Nuuk, (Godthåb), og det er blevet til to ophold - i 2005, og 2007, i Qaqartaq - byen der på dansk er bedre kendt under navnet - Julianehåb.

Det er blevet til nogle fantastiske oplevelser i den nordlige del af Danmark for Annie Henriksen, som bedyrer, at hun helt sikkert vil vende tilbage til Grønland inden alt for længe, da hun har tabt sit hjerte til befolkningen, og verdens største ø.

Hun er stadig tilknyttet ortopædisk ambulatorium på Faaborg Sygehus, Ingen ved hvor længe, da fremtiden for sygehuset ikke ser lovende ud, men så er der altid plads til en dygtig lægesekretær på Grønland, og så er Annie Henriksen klar til at drage mod nord, for fjerde gang.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce