60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overlærer Margit Løve Kølle, Åbyskovvej 76, Skårup, fylder 60 år fredag.

Margit Løve Kølle er født i Heden ved Ringe, som datter af frisørmester Egon Løve Hansen og Asta Løve Hansen, men flyttede som ung med familien til Ebberup, hvor hendes far overtog en større forretning. Hun tog realeksamen fra Assens Kommunale Borger og Realskole. Derefter fulgte 3 år på Glamsbjerg Gymnasium.

Efter studentereksamenen fulgte et år i Tyskland, som ansat i Det Danske Mejeriselskab, hvor hun stod for afsætningen af dansk ost til de tyske forbrugere. Men lærergerningen trak og hun søgte i 1971 ind på Kolding Seminarium. Hun har liniefag i dansk, fransk, tysk, hjemkundskab og kristendomskundskab og senere er også det spanske sprog blevet en del af hendes kompetencer.

Margit Kølle blev i 1975 ansat på Tingbjergskolen i Fraugde, hvor hun var i 3 år. I den periode hun var lærer på Tingbjergskolen, blev hun gift med styrmand Kurt Kølle og sammen fik de datteren Kira. Da en ny spændende skole stod færdig i Svendborg i 1978 søgte Margit Kølle ind på Hømarkskolen, hvor hun var med til at danne grundstammen i det lærerteam, som fik lov at starte en ny skole op. Hun var i mange år klasselærer for de mindre årgange, men har i de sidste år været meget optaget af de svage læseres problemer. Hun varetager jobbet som funktionslærer for specialundervisningen, og har deltaget i mange efteruddannelseskurser inden for specialundervisningsområdet.

I fritiden holder Margit Kølle meget af at rejse og male, og hun har deltaget i en del udstillinger i lokalområdet. Det er hovedsaligt motiver fra det fynske skov- og agerbrugslandskab, der er det foretrukne emne i hendes malerier.

Margit Kølle er på 32. år gift med forstander Kurt Løve Kølle og datteren Kira Løve på 31 år er i dag gift og bosat i Charlottenlund.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce