60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør Kirsten Lehm, Lisas Allé 13, Odense SV, fylder 60 år torsdag.

Kirsten Lehm har været ansat som direktør i Syddanske Forskerparker siden Forskerparken Fyns start i 1990. Hun var tillige direktør for Syddansk Innovation AS fra selskabets etablering i 1998 til 2004.

Med sin erfaring fra tidligere ansættelser i det private erhvervsliv fik Kirsten Lehm hurtigt udbygget et godt netværk til virksomheder og læreanstalter, og hun har med stort engagement forestået den rivende udvikling, der i dag er synliggjort med Forskerparkens bygninger på Odense Campus.

Desuden har Kirsten Lehm været den drivende kraft i fusionen med Udviklingspark Syd i Sønderborg i 2002 og i den efterfølgende optagelse af IT Innovation i Vejle og etableringen af Forskerparkens afdeling i Kolding.

Kirsten Lehm har ligeledes været særdeles aktiv i forbindelse med byggeriet af Alsion i Sønderborg, hvor hun har været medlem af bestyrelsen for Ejerforeningen, Koncertsalsfonden, og Kunstudvalget.

Hun var i perioden 2000-04 formand for Forskerparkforeningen og har desuden beklædt en række bestyrelses- og formandsposter i videnbaserede opstart-virksomheder.

Hun har været aktiv i flere internationale samarbejdsprojekter med partnere fra flere europæiske lande og i særdeleshed med partnere i KERN området i Tyskland i tæt samspil med forskerparken i Kiel.

Reception i Forskerparken i Odense torsdag den 25. september kl. 14.30-16.30.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce