60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Autoopretter Arne Sørensen, Stubmarken 8, Ollerup, fylder 60 år tirsdag.

Arne Sørensen har i 44 år arbejdet for firmaet Richard Møller/Svendborg Motor Co., hvor han i 1968 blev udlært som mekaniker.

Ved efteruddannelse har han specialiseret sig i sin nuværende funktion som autoopretter - en post han bestrider til både kunders og firmaets fulde tilfredshed.

Akkuratesse, stabilitet, godt humør og gode samarbejdsevner er typiske egenskaber for Arne Sørensen, og sygedage har i de mange år været et så godt som ukendt problem.

Ved siden af sit egentlige arbejde har han udført en værdsat organisatorisk indsats. På arbejdspladsen har han været kollegernes tillidsmand siden 1972, og han er også stadig formand for mekanikerklubben i Svendborg og i bestyrelsen for Metal Svendborg.

Hjemme i Ollerup er han kendt for sit gode og alsidige håndværksmæssige håndelag. Det førte allerede i 1971-72 til det smukke hus, der stadig er ramme om familielivet.

For tiden er han ved at færdiggøre et smukt, lille træhus, der med ovenlys og grønne planter sikrer mange gode fremtidige hyggestunder for familien og dens store vennekreds.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce