60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uddeler Leif Esbensen, Østergade 30, Bagenkop, fylder 60 år tirsdag.

I over 27 år har Leif Esbensen været uddeler i Bagenkop Brugs, hvor han og hans medarbejdere er kendte ikke bare for en god og velassorteret, moderne indrettet butik, men også for god kundeservice, både overfor lokalbefolkningen og områdets mange turister. Flere gange i hans tid er brugsen blevet udvidet og har nu også postkontor og benzinstation.

Leif Esbensen blev udlært i brugsen i Bolbro i Odense og var siden ansat ved brugserne i Ullerslev, Kvickly i Dalum, og brugsen i Vollsmose-centret.

Han har i flere år været formand for idrætsforeningen og stod bag oprettelsen af Bagenkop Erhvervsforening, hvor han i flere år har været initiativrig formand. Også posten som kasserer og sekretær i Bagenkop By- og Havnefester, hvis økonomi er afgørende for Bagenkophallens aktiviteter, har i lang tid ligget på ham. Han har tillige været i bestyrelsen for Langelands Turistforening.

Leif Esbensen er en humørfyldt og populær mand, hvis musikalske evner hyppigt glæder mange på egnen - ganske som dengang, han spillede ved skoleballer og i ungdomsklubber i Odense-området.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce