60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bagermester Jens Nørregaard Pedersen, Biblioteksvej 2, Landet, Tåsinge, fylder 60 år søndag.

Jens Nørregaard Pedersen, der ikke har svært ved at leve op til sit ry som "Landets største og bedste bager", har gennem snart 35 år leveret brød og kager ikke bare til lokalområdet men i mange år også til aftagere udenfor Tåsinge.

Af personalemæssige årsager har han nu valgt at geare lidt ned men har til gengæld den glæde, at strømmen af lokale kunder jævnligt suppleres af kunder, der kommer fra både Svendborg-området og fra Langeland.

Jens Nørregaard Pedersen, der stammer fra Tunø i Kattegat, kom i 1957 til Vindeby og fem år senere til Landet. Han lærte faget i Heides Bageri i Rudkøbing, og efter militærtiden var han i et par år på Grønlands Thulebase, hvor hans brød og kager bragte samme glæde som senere på Tåsinge, hvor der i sommer på adressen i Landet har været bagt brød og kager i nøjagtig 100 år. Gennem årene har han foretaget adskillige udvidelser og moderniseringer, både af butik og bageri.

Jens Nørregaard Pedersen har også udført organisatorisk arbejde, blandt andet i bestyrelsen for Fyns Stifts Bagerlaug. Det faglige sammenhold dyrker han stadig i Quint, en sammenslutning af 25 fynske bagere. Han er også med i Serapion Logen på Gyldenbjergsvej i Svendborg.

Åbent hus på "Claus' Madkompagni", (tidligere Borgen), Færgevej 34, Svendborg, kl. 12.30-18.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce