60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleleder Karin Pedersen, Vestergade 15, Kerteminde, fylder 60 år i dag.

Karin Pedersen valgte i sommeren 1972 at komme til det, der dengang hed Dalby kommune- og realskole. Hun blev her kun et år for så bl.a. at tage til Sjælland. Fem år senere vendte hun tilbage til det, der nu hed Hindsholmskolen. Denne gang var det for at blive.

Hurtigt blev Karin Pedersen en meget væsentlig del af skolens hverdag - respekteret og afholdt af kolleger og skattet af elever. Som håndarbejdslærer var hun dygtig og inspirerende, idérig og samvittighedsfuld, uanset hvilke fag, hun havde ansvaret for.

Trods sit dybe engagement i skolen, havde Karin Pedersen også overskud til og interesse for at beskæftige sig med organisatorisk arbejde. Fra 1978 var hun som tillidsrepræsentant medlem af Danmarks Lærerforenings lokale kreds 81. Også der ydede hun en stor indsats og havde uden al tvivl drevet det vidt, dersom hun ikke i 1991 var blevet konstitueret som skoleleder i forbindelse med Jacob Dauerhøjs udnævnelse til borgmester.

Det var naturligt, at det blev Karin Pedersen, der kom til at lede Hindsholmskolen, og ligeledes både godt og rigtigt, at hun nu relativt sent i sin karriere er blevet leder af den nye Hindsholmskole.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce