60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialrådgiver Anne Schou Vangsø, Thomas Overskous vej 5, Odense C, fylder 60 år onsdag.

Anne Vangsø er uddannet socialrådgiver. Igennem hele sit virke som socialrådgiver, har hun beskæftiget sig med integration af flygtninge.Først i Dansk Flygtningehjælp og de seneste syv år i Otterup Kommune nu Nordsfyns Kommune.

Hun var en af Dansk Flygningehjælps første udstationerede hjælpearbejdere i Irak under den første krig i 1991, ligesom hun har hentet kvoteflygtninge i Singapore.

Hun er en dygtig, engageret, stabil og samvittighedsfuld medarbejder, som altid er klar med en hjælpende hånd, men hun har nu valgt at gå på efterløn.

Som efterlønner kan Anne Vangsø få mere tid til at rejse. Hun er meget interesseret i andre kulturer og historie, og planlægger med omhu ture til eksotiske rejsemål.

Anne Vangsø er i sin fritid meget engageret i Odense Gymnastik Forening. Tidligere var hun en dygtig gymnast, og i en periode var hun også formand for gymnastikafdelingen. Senere begyndte hun at dyrke motionsløb, hvor hun bl.a. har gennemført 4 maratonløb. I dag foregår motionen med forskellige træningsprogrammer i fitness center samt motionscykelløb. Anne Vangsø er desuden en aktiv del af Eventyrgruppen, der arrangerer og planlægger Eventyrløbet.

Åbent hus fra kl. 13.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce