60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sygehjælper Johnna Henriksen, Evelundsvænget 2, Stige, Odense N, fylder 60 år søndag.

Johnna Henriksen blev uddannet som sygehjælper på Frederiksberg i 1967, og flyttede samme år til Fyn. Siden 1979 har arbejdspladsen heddet Odense Universitetshospital, hvor hun i 24 år har arbejdet rehabiliteringsafdelingen. Hun er en meget vellidt og afholdt kollega, som både patienter og samarbejdsparter sætter stor pris på. Med sit positive væsen går hun til opgaverne på en stille og rolige facon, og hun er altid meget imødekommende.

Siden begyndelsen af 90'erne har Johnna Henriksen været involveret i det fagpolitiske arbejde i FOA, og i de senere år har hun været formand for klubben af sygehjælpere og social- og sundhedsassistenter på OUH. Klubben lukkes nu til stor fortrydelse for mange medlemmer. Johnna Henriksen har nemlig valgt at gå på efterløn, og der er ingen afløser på formandsposten.

På hjemmefronten trækker mand og familie. Johnna Henriksen vil gerne have mere tid både til sig selv og til de fem børnebørn. Hun holder af at læse og sy og udfolde sine kreative evner gerne i selskab med børnebørnene.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce