60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kontorassistent John Braaby, Viebæltet 33, Rudkøbing, fylder 60 år fredag.

John Braabys navn er gennem mange år dukket op utroligt mange steder i det langelandske lokalsamfund, og selv om en række af hans engagementer efter vel udført arbejde nu er lagt bagude, vil han ikke få svært ved at få tiden til at gå, når han i næste uge går på efterløn.

John Braabys forældre drev købmandsforretning i Rudkøbing, og selv startede han sin erhvervskarriere på Langelands Korn, hvor han blev udlært på kontoret.

Senere blev han ansat som sælger på Ulbølle Mølle, avancerede til prokurist og souchef. Han fortsatte som distrikts-chefsælger for Alfa Laval og kom derfra til det job som sælger for Højlund Mølle, som han nu forlader.

Uden for jobbet har John Braaby været engageret i blandt andet Radio Langeland og i styregruppen for Langelandsfestivalen, men det er nu ligesom arbejdet i Sportsunionen, Langelandshallen og folkeoplysningsudvalget lagt bagude. Det samme gælder det politiske arbejde og indsatsen for vindmøllelauget på Siø, allerede af den grund, at møllerne er taget ned.

I 1986 var han medstifter af RB's Venner, hvor han også har været i bestyrelsen, og han har i det hele taget på forskellige niveauer gjort meget for den langelandske sport.

Nu er der mere tid til familien, hustruen Eva og parrets tre døtre, der har sørget for fem dejlige børnebørn - alle med bopæl på Langeland.

Åbent hus i Odd Fellow-logebygningen, Ahlefeldtsgade 26, Rudkøbing, lørdag den 9. august kl. 12.30.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce