60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flemming Madsen, Ridderhatten 318, Odense SØ fylder 60 år fredag.

Flemming Madsen stammer fra Århus, hvor han uddannede sig inden for Sport-jagt-fiskeri og fritidsudstyr.

Efter endt uddannelse flyttede han i 1971 til Odense, og blev ansat som sælger hos OBI SPORT på Nyborgvej hos den legendariske grosserer Erik Jensen.

I 1988 overtog Flemming Madsen Odense Caravan- og Fritidscenter på Nyborgvej og forretningen udviklede sig til et af de mest kendte campingcentre på Fyn. I 1995 var rammerne på Nyborgvej blevet for små, og firmaet, som i dag hedder Odense Caravan A/S med Flemming Madsen som eneejer, flyttede til Roersvej 37 i Odense C.

Med den store og stadigt voksende interesse, der i dag er indenfor campingbranchen, er der igen opstået behov for en udvidelse af forretningen, hvor det beskedne areal på 2100 kvadratmeter blevet for småt. Derfor har han erhvervet en grund på Herluf Trolles Vej 15, Odense SØ, hvor der er igangsat et byggeri på 4000 kvadratmeter. Her vil de 13 medarbejdere kunne flytte ind til november.

Selv med en arbejdsuge som tæller alle ugens dage, bliver der tid til fritid, og den tilbringes sammen med hustruen Ingrid i deres feriebolig ved Bogense Strand.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce