60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere skattechef Anni Dibbern, Tangmosen 13, Faaborg, fylder 60 år søndag.

Anni Dibbern er født og opvokset i Faaborg, hvor hun fik sin realeksamen på Byskolen. Derefter gik hun på Handelsskolen i Faaborg, men den blev lukket inden uddannelsen var færdig, så det sidste år, måtte hun tage turen til Ringe, hvorfra hun fik sin eksamen.

Derefter kom Anni Dibbern i lære på skattekontoret i Faaborg Kommune, hvor hun var ansat i 23 år, inden hun skiftede over til et job hos revisor Thorkild Jensen på Svendborgvej i Faaborg.

Efter nogle år vendte hun tilbage til det offentlige, og blev atter ansat ved skattevæsnet, denne gang i Assens kommune, hvorefter hun fik jobbet som skattechef i Egebjerg kommune. En stilling som hun bestred i seks år, frem til den seneste kommunesammenlægning. Så blev det til en tid som leder af inddrivelsesafdelingen indenfor Skat, indtil sygdom tvang Anni Dibbern på pension i 2007.

I 1971 blev hun gift med Frank Dibbern, og hun har i mange år varetaget regnskabet i mandens blikkenslagerfirma, men nu overtager sønnen firmaet, så Anni Dibbern er ved at oplære sin svigerdatter til at overtage henhvervet.

Lige fra konfirmationsalderen har hun været aktiv i Faaborg Roklub sammen med sin mand. Kun mens deres to børn voksede op, slap de årene for en tid. Da Faaborg Svømmeklub blev oprettet, var ægteparret også med fra starten, og Anni Dibbern er stadig kasserer og næstformand i klubben.

Sygdommen har betydet, at hun ikke længere kan dyrke ro-sporten, men haven og de fem børnebørn udgør en god erstatning for savnet af nærkontakten med saltvandet og havluften.  

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce