60


60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maskinmester Henning Ebbe Jensen, Månevænget 1, Oure, fylder 60 år i dag.

Henning Ebbe Jensen, der er født i Nyborg, læste som ung til maskinmester på Svendborg Maskinmesterskole og sejlede en tid i langfart.

Efter giftermål med Margit Jensen i 1979 læste han i Svendborg til udvidet maskinmestereksamen, hvilket åbnede et større arbejdsfelt. En overgang sejlede han på Storebæltsfærgerne, men det blev også til et spændende arbejdsår i Nigeria, hvor Gudme-firmaet Soil Recovery i samarbejde med Mærsk-gruppen stod for et jord- og mudderrensnings-projekt.

De sidste fire år har Henning Ebbe Jensen arbejdet på Glostrup Amtssygehus, hvor han har ansvaret for store dele af sygehusets tekniske afdeling. Den daglige pendler-tilværelse med tog frem og tilbage passer ham udmærket.

I fritiden har han været glad ved at gense musik-kammerater fra de unge år i Nyborg. Dengang spillede han med gode venner beat i gruppen "The Souls", som han for et års tid var med til at puste nyt liv i, og det har været en stor fornøjelse efter 40 år igen både at spille og i øvrigt hygge sig sammen - sådan som det også vil ske i dag.

60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce